1.naziv projekta:

PROŠIRENJE KAPACITETA PODUZEĆA KLESARSTVO BOBINAC J.D.O.O.

2.kratki opis:

“Klesarstvo Bobinac” osnovano je 1975. god. kao obiteljski obrt u obitelji Bobinac iz Garešnice (Bjelovarsko-bilogorska županija).

Tijekom svih godina poslovanja bilježimo konstantan rast i razvoj, kroz stvaranje prepoznatljivosti temeljene na visokoj kvaliteti isporučenih proizvoda i usluga brojnim zadovoljnim kupcima.

Od 2014. god. “Klesarstvo Bobinac” posluje kao j.d.o.o., sa primarnim ciljem nastavka bogate tradicije obitelji Bobinac u izradi nadgrobnih okvira i spomenika, te isporuke ostalih proizvoda i usluga iz bogatog asortimana poduzeća.

Projekt proširenja kapaciteta poduzeća KLESARSTVO BOBINAC J.D.O.O. je nastao iz potrebe  da se zadovolji potražnja za našim proizvodima, koju u sadašnjim uvjetima i strojevima koje sada posjedujemo ne možemo u potpunosti zadovoljiti. Potražnja se u sadašnjim uvjetima ne može zadovoljiti iz dva razloga: 1 Neadekvatan viličar koji je u jako lošem stanju(često u kvaru) 2 Krovište proizvodne hale prokišnjava što uzrokuje prekide proizvodnje.

3.ciljevi i očekivani rezultati projekta:

Cilj ovog projekta je zamjena starih i nefunkcionalnih strojeva novim strojevima te zamjena krovišta proizvodne hale. To će doprinijeti ubrzanju proizvodnog procesa, proširenju kapaciteta društva i konkurentnosti. Rezultat ovog projekta biti će povećanje prihoda te zaposlenje još jednog djelatnika te očuvanje postoječih radnih mjesta. Nabavom novih i modernijih strojeva će se smanjiti zagađenost okoliša a novim krovištem poboljšati energetska učinkovitost.

4.ukupna vrijednost projekta

233.000,00 kn

5.razdoblje provedbe projekta:

02.11.2017.-02.11.2018.

https://strukturnifondovi.hr/