Osnovna je djelatnost poduzeća “Klesarstvo Bobinac”j.d.o.o. – rezanje, oblikovanje i obrada kamena te izrada nadgrobnih spomenika i okvira, uz ponudu ostalih proizvoda i usluga iz našeg bogatog asortimana.

     Poslovni prostor nalazi se u Garešnici, uz glavnu prometnicu, a obuhvaća radionicu ukupne površine oko 400m2 te uredski prostor za prijem stranaka. U sklopu radionice posjedujemo strojeve za rezanje i poliranje kamena, oblikovanje rubova i izradu raznih profila, za pisanje slova te druge strojeve i alate za visokokvalitetnu obradu svih vrsta materijala u klesarstvu.

     U svojem poslovanju oslanjamo se na dugogodišnju obiteljsku tradiciju bavljenja klesarstvom te na kontinuirano stjecanje novih znanja, vještina i tehnologija u ovoj djelatnosti, radi isporuke najkvalitetnijih proizvoda i usluga u najkraćim rokovima i po najpovoljnijim cijenama na tržištu.

     Dugogodišnje iskustvo i brojni zadovoljni kupci garancija su naše kvalitete i temelj uzajamnog povjerenja.

“Klesarstvo Bobinac” j.d.o.o. nudi Vam slijedeće proizvode i usluge:

– izrada i postavljanje nadgrobnih spomenika i okvira

– prodaja razne galanterije (vaza, svijećnjaka i sl.)

– prodaja, rezanje i oblikovanje materijala za prozorske klupčice

– prodaja, rezanje i oblikovanje granita i mramora za stepeništa

– ispisivanje tekstova na postojećim nadgrobnim spomenicima (strojno i ručno)

– postavljanje i oblaganje kazeta za urne

– čišćenje i poliranje postojećih nadgrobnih spomenika

– ostale usluge prema željama kupaca

 Kontaktirajte nas ili posjetite na adresi poslovanja i osobno se uvjerite u kvalitetu proizvoda i usluga iz naše ponude, a mi ćemo nastojati udovoljiti svim Vašim željama te ispuniti i najzahtjevnije narudžbe, uz najpovoljnije cijene na tržištu.